Meilandjes genieten van zon, zee en strand in Curaçao

Alle fans van de Meilandjes hoeven niet meer heel lang te wachten op hun terugkeer op tv. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland start op maandag 30 augustus weer te zien zij bij SBS6 in Nederland. Vlaamse kijkers zullen iets langer moeten wachten. Wat de kijkers allemaal kunnen gaan verwachten is nog niet bekend, maar hun hysterische taferelen zullen weer iedere maandag EN donderdag te zien zijn in Nederland

Het afgelopen seizoen is behoorlijk spraakmakend geweest, want er is weer veel gebeurd in het leven van de Meilandjes: het aangekondigde vertrek uit Hengelo, de verhuizing van Maxime naar Noordwijk en de bekendmaking van haar zwangerschap, de dood van hun hond Bommel en Erica’s date-avonturen met Sander. Hieronder zie je een aantal van deze memorabele momenten uit afgelopen seizoen.