Prostitutieforum Hookers: over and out

hookers

Prostitutieforum Hookers.nl is vanaf vandaag offline gehaald. Na bijna 20 jaar houdt het forum waar klanten van sekswerkers recensies plaatsen, ermee op. Volgens eigenaar Midhold B.V. stopt de site vanwege privacy-overwegingen. Sekswerkers en hun klanten vrezen dat de branche onveiliger wordt als ze hun ervaringen niet langer kunnen delen.

In 2019 kwamen in totaal 250.000 e-mailadressen van bezoekers van de prostitutiewebsite Hookers.nl op straat te liggen. Uit de mailadressen was af te leiden wie de site actief bezoeken.

In de database stonden ook wachtwoorden van websitebezoekers, maar door de gebruikte versleuteling konden deze niet zomaar worden uitgelezen. In elk geval één hacker verkocht de websitegegevens op de zwarte markt, dit bleek uit een onderzoek van de NOS.

Bij sommige gevallen stond de volledige namen van bezoekers in de e-mailadressen. Op die manier was te zien wie er achter een account op de website schuilde. De hacker vroeg 300 dollar voor de gestolen gegevens. Hookers.nl bevestigde het datalek. 

Hookers.nl was een populair forum onder prostitueebezoekers. Gebruikers plaatsen berichten over hun ervaringen bij bezoeken. Daarnaast delen bezoekers tips voor bijvoorbeeld escortbureaus. 

Naar alle verwachting gaan bezoekers vanaf nu hun gading vinden naar het alsmaar populair wordende nzcforum.be Dit forum zich richt tot dames die zonder condoom werken.