Fabrizio Tzinaridis is de nieuwe Bachelor!

Fabrizio

De half-Griekse tattookoning heeft zijn leven al behoorlijk goed op orde, maar na breuken met onder meer Pommeline Tilliere en Maithé Rivera ontbreekt er nog maar één ding: een leuke vrouw aan zijn zijde. Die hoopt hij als Bachelor te gaan vinden. Hij volgt daarmee Elke Clijsters, de Bachelorette uit seizoen 1, op.

Op Instagram schrijft Fabri: “Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Ik ben een happy single, maar het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde is soms confronterend. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie.”

“Maar die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten. Ik hoop dat de mensen me leren kennen als de man die ik nu effectief ben.”

“De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is. En dat werkt ook in twee richtingen: doordat vele mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst. De Bachelor wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastische dames te ontmoeten op een plek die mij nauw aan het hart ligt.”

“De rozenceremonies worden zenuwslopend, dat weet ik nu al, maar alles voor wat het avontuur van mijn leven moet worden op een prachtige locatie. Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten”, sluit Fabrizio af. Het is hem van harte gegund! Binnek