Waarom Antwerp FC spelers steeds natrappen…

Antwerp FC

Niemand zal het ontgaan zijn maar drie kroonjuwelen van R.A.F.C. hebben de Great Old verlaten. Dat spelers komen en gaan is al langer bekent. Clubliefde is een woord dat slechts enkele Antwerp iconen zoals Ritchie Delaet kent. De beste verdediger in het land der dappere Belgen verdient een standbeeld op den Bosuil. Ook andere ex-Antwerp spelers hebben nog steeds een grote schare fans, denken we maar aan Geoffry Hairemans

Drie Antwerp lievelingen van het publiek: Simon Juklerod ;, Lior Raefaelov en Dieumerci Mbokani verlieten afgelopen maanden de heilige grond van Deurne Noord. En kenmerkend voor alle drie: ze trapten allen hun ex-club na. De clubleiding had het gedaan, het was de fout van manager Sven Jacques, de centen kwamen niet etc..

Het valt op dat dit vooral bij Antwerp FC gebeurt. Deze vuilbekkerij had echter vermeden kunnen worden indien er in hun contract had gestaan dat zulke uitlatingen, ook na het verlaten van de club, een fikse boete zou opleveren. Bij Antwerp FC heeft men blijkbaar in de onderhandelingen dit vergeten toe te voegen. Bijlagen van voetbalcontracten kunnen soms wel tot 29 pagina’s dik zijn met allerlei restricties en verplichtingen. Werk aan de winkel voor Sven Jacques.