Antwerpse Politie vindt meer dan 500.000 Euro in wagens én drugs bij familie achter de Hotdog Factory

War on Drugs

Uniek in Antwerpen

Hotdog Factory is een jonge en ambitieuze onderneming én bovendien uniek in Antwerpen. In hun hotdogrestaurants op de Sint Jacobsmarkt te Antwerpen vind je de echte authentieke hotdogs.  Deze bekoren zowel jong als oud.

Hun huisbereide hotdogs maken ze zelf in hun keuken, steeds met dagverse ingrediënten. In Hotdog Factory bieden ze plaats aan een dertigtal personen. Zij kunnen ter plaatse van hun hotdogs proeven in een gezellig kader. Maar je kan ze natuurlijk ook afhalen en meenemen als snelle hap. Kies je voor take away? Dan krijg je 10% korting bij afhaling!

Nu blijkt dat er afgelopen dinsdag verschillende familieleden achter dit bedrijf werden opgepakt, en worden verdacht van handel in verdovende middelen. De politie heeft 500.000 euro in beslag genomen, onder andere verstopt in geheime luiken in auto’s.