Digitaal Tomorrowland 2021 ook live in Boom.

Tomorrowland

Tomorrowland Belgium kan in 2021 niet plaatsvinden omdat de lokale autoriteiten weigerden een vergunning af te geven om het festival te houden.

Na het grote succes van Tomorrowland Around the World vorig jaar kunnen we ook dit jaar digitaal raven! Ondertussen is de digitale versie van Tomorrowland toe aan een tweede editie. Tomorrowland Around the World gaat dit jaar door op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli, en wordt aangepast aan de verschillende tijdzones over de hele wereld. Op de volledige line up is het nog even wachten, maar deze elektronische knallers zijn nu al zeker aanwezig: Adam Beyer, Armin van Buuren, Claptone, Nicky Romero en Tale Of Us.

In Boom kun je enkel in Bar Hasart in het park naar Tomorrowland Around The World digitaal op groter scherm kijken. Zaterdag 17 juli vanaf 18u. Met extra effecten, gogo-danseressen etc. . DJ Zico zorgt in de namiddag voor de warming-up, nadien nemen de beste Dj’s van de wereld je mee naar het magische Pāpiliōnem eiland. Opgelet: met reservatie via de facebookpagina van Bar Hasart. Meer info op de Facebookpagina van Bar Hassart

Er zijn nog een 24-tal plaatsen beschikbaar, ook op te delen in bubbels van 4, 6 of 8.

Tomorrowland Digitaal