Wie zijn de kopschoppers uit Mallorca?

Mallorda

Terwijl de media berichten dat de Gooische Kopschoppers van Mallorca (“Gezinnen die over veel middelen beschikken“) via een batterij aan advocaten proberen ’te onderhandelen’ over overgave aan Spanje, plaatst Privenieuws.com èèn beeld, van juist voor het incident online. Schokkend, hard, rauw, felrealistisch, kwetsend, angstaanjagend maar wel de realiteit van vandaag de dag.

De realiteit van gewelddadig sadisme en korte lontjes bij keurige Gooische inwoners die op slag in nietsontziende genadeloze moordenaars veranderen. Om niets. Het is deze realiteit die wij niemand willen onthouden. U kunt zelf wel beslissen om te zien, want u hoeft het niet te kijken.

Net zoals u niet naar de beelden van een in klaarlichte dag op de openbare weg geliquideerde Peter R. de Vries hoefde te kijken (maar dat wel massaal deed).

Net zoals U niet hoeft te kijken naar de gruwelijke beelden van burgers die worden mishandeld en gefolterd door Mexicaanse en Braziliaanse drugkartels. Onthoofdingen, armen en handen die worden afgehakt van slachtoffers die nog in leven zijn. Dit is ook de harde waarheid vandaag Ze staan wél op internet.

Dan kunnen Twitter en vele journalisten jammeren wat ze willen, de harde waarheid is en blijft de harde waarheid. Onze harde waarheid. Uw harde waarheid. De enige echte waarheid, waarop u gewoon recht heeft als vrije burger. Dit is overigens een screen shot dat gemaakt is met de telefoon van een voorbijganger, niet de officiële camerabeelden die de politie in bezit heeft. Nogmaals: u hoeft niet naar dit beeld te kijken.

Sterkte.