Familie Meiland boos om uitgelekte bodem vraag prijs van hun kasteel…

Meiland

Erika kan er niet met lachen. Privénieuws wist te achterhalen dat de bodemprijs van het kasteel gezakt is naar 750.000 Euro. De oorspronkelijke vraagprijs was 1.250.000. Niemand had daar interesse is. Toen werd er gezakt naar 1.000.000, maar ook voor dit bedrag krijgen ze dit kasteel niet kwijt. Nu is de prijs verlaagd naar slechts 750.000 Euro. De vraag is, of zelfs voor dit bedrag iemand interesse heeft om dit vehikel te kopen.

Veel extra kosten

Er moet vooreerst nog een fiks bedrag worden betaald aan de notaris. Daarnaast zijn er héél wat herstellingswerken nodig. Er is op de gelijkvloers géén centrale verwarming, alleen 4 houtkachels. Het zwembad is niet verwarmd. De tegels rond het zwembad liggen los. De elektriciteit in het chateau moet volledig worden vernieuwd etc. Het dak lekt op meerdere plaatsen Isolatie ontbreekt in gans het kasteel. Het is er niet warm te krijgen. Tijdens de wintermaanden lijkt het wel een frigo. De reden waarom de familie Meiland tijdens de tv-opnamen dikke jassen droegen in huis.

Daarenboven ligt het kasteel in het departement van Limoges én deze streek is niet erg toeristisch. Daarom niet heel aantrekkelijk om er een B&B uit te baten. Gelukkig krijgt U de zitmaaier er gratis bij.

Er wordt algemeen aangenomen dat de prijs de volgende maanden nog gaat zakken naar 500.000 Euro. Zelf kochten ze het kasteel voor slechts 400.000 Euro.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de Meilandjes, volg ons op Facebook.