Oorlog tussen verschillende Facebookgroepen van ‘De Meilandjes’.

De Meilandjes

Iedereen lijkt door het groot succes van ‘De Meilandjes ‘ aangestoken. Facebookgroepen willen profiteren van dit succes. De concurrentie onder deze Facebookgroepen is bijzonder groot.

Zo is er al een tijdje een forse strijd bezig tussen deze verschillende Facebook groepen. Valse beschuldigingen en scheldpartijen zijn schering en inslag. Leden worden bedreigt of belaagt. Moderatoren komen en gaan bij de vleet.

De controle is volledig zoek. Er zijn bovendien ook Facebookgroepen die merchandise verkopen zonder toelating van de familie. Erica beheert alle inkomsten en laat zich al jaren flessen door malafide Facebookgroepen.

Sommige beheerders van deze groepen pretenderen dat ze persoonlijk contact hebben met Erica Renkema. Maar Erica ontkent dit tegen de redactie. “Ik ken niemand van die Facebookgroepen, ik kom alleen op Instagram. Mensen roepen zomaar iets om indruk te wekken.”

Erica Renkema heeft besloten hier paal en perk aan te stellen door een eigen webshop in het leven te roepen. Deze is momenteel in volle ontwikkeling en komt volgende maand online.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de Meilandjes, volg ons op Facebook