Gangbangs oorzaak van torenhoge besmettingen in Balen en Oostkamp.

gangbang

Corona beleeft piekperiode in de Kempen

In de voorbije week kwamen er gemiddeld 229 nieuwe coronabesmettingen per dag in de Kempen bij. Een week geleden waren er dat 120 per dag, twee weken geleden 59. Het virus blijft zich bovendien al een hele tijd verspreiden aan een tempo van quasi een verdubbeling in vergelijking met de voorgaande week, waardoor het er niet naar uitziet dat het hoogtepunt van de vierde golf al bereikt is.

Op dit moment heeft de gemeente Balen een incidentiegraad van 911 (aantal besmettingen op 100.000 inwoners voor de laatste 7 dagen). Dit cijfer stemt overeen met in totaal 208 geregistreerde besmettingen. Een erg hoog cijfer. 

De gemeente Balen kan dit torenhoog cijfer nier verklaren. Ook het overlegcomité en de experten van de GEMS tasten in het duister. Zo moeilijk is het niet te begrijpen waarom uitgerekend in Balen de infecties pieken.

Gangbangs en Orgiën

De gemeente Balen telt twee mega-parenclubs. Dit is uniek in de Benelux. Na de maandenlange verplichte sluiting door de overheid gingen vanaf 1 oktober alle riemen los. Iedere dag van de week is er wel een orgie of gangbang. Je hebt zelfs keuze uit twee clubs. In Club Erroxx kon je zelfs de klok rond, vier dagen na elkaar, je mannelijke hormonen kwijt. De ingehuurde prostituees moeten de tientallen mannen bevredigen. Een parenclub is niet langer de exclusieve speelplaats voor swingers maar van verdoken prostitutie. Vlaamse huisvrouwen verdienen dagelijks zo een zakcentje bij. Ze moeten de mannelijke bezoekers van de gangbangs spontaan pijpen, neuken of tongen. Op de populaire website Vlaamse Porno zijn er zelfs video opnamen van terug te vinden.

Covid Safe Ticket

Beide parenclubs schermen met een verplicht ‘Covid Safe Ticket’ om toegang te krijgen tot hun speeltuin. Inmiddels weten we dat 40% van de ziekenhuisopnamen veroorzaakt worden door houders van zo’n ticket. Alleen 1,5 meter afstand houden of een derde prik helpen de pandemie te onderdrukken. Dit laatste ligt moeilijk bij een orgie of gangbang.

West Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen stijgt het aantal besmettingen fors. Niet toevallig de provincie met twee populaire parenclubs, Acanthus in Harelbeke en Omega in Oostkamp. En ook hier hetzelfde stramien, dagelijks gangbangs en orgiën.

Parenclub Omega