Officieel: Tomorrowland mag in 2022 drie festivalweekends organiseren van provincie Antwerpen

Eindelijk, de kogel is door de kerk 🙂

Tomorrowland mag zich in de zomer van 2022 eenmalig opmaken voor 3 festivalweekends. Het dancefestival heeft daarvoor toestemming gekregen van de provincie Antwerpen. 

Volgens de organisatie zijn de drie weekends nodig om de verloren inkomsten van twee zomers zonder festival enigszins te compenseren. “Dit is heel goed nieuws voor ons”, aldus Debby Willems van Tomorrowland. “We hebben twee jaar geen Tomorrowland kunnen organiseren. We kijken dan ook erg uit naar zowel de wintereditie in Frankrijk als de 3 zomerweekenden in de Schorre.”

De organisatie benadrukt dat een extra festivalweekend eenmalig is. Daarnaast komen er ook enkele maatregelen om de overlast voor de buurt te verminderen. Zo zal Tomorrowland zelf geen eigen helikopters meer inzetten en wordt het sluitingsuur van het welkomstfeest op camping Dreamville vervroeg naar middernacht. 

Let The Madness Begin!