De parenclubs zaten voor het eerst in twee jaar weer afgeladen vol.

Het mocht nog net niet, maar mondkapjes waren niet meer te bespeuren in de meeste parenclubs.

De swingers hadden er naar uit gekeken. Weer naar hun favoriete club kunnen gaan om daar lekker van bil te gaan met gelijkgestemden. De afgelopen twee jaar was het hommeles in deze clubs. De mondkapjes plicht, het vroege sluitingsuur, neen dit was niet goed voor deze sector. Daarom gingen afgelopen weekeinde alle remmen los. Ook al mocht dit officieel pas vanaf maandag. We hebben afgelopen weekeinde een Ronde Van Vlaanderen gemaakt in deze clubs. Van Acanthus in Harelbeke tot Club Bornedries in Sint-Truiden.

Bij het oprijden van de parkings merkten we onmiddellijk op dat deze tot de laatste plek was volzet. We moesten rechtsomkeer maken en onze wagen langs de straatkant parkeren. Eenmaal binnen, zagen we een meute die volledig uit hun dak gingen. Het was vrijdagavond, dus veel koppels maar ook veel singel mannen. Mondmaskers hebben we niet gezien.

De knaldrang om te scoren is hoog.

Op de bovenverdieping in de relaxruimten hangt er een zoete zweetlucht. Naakte mannen met hun penis op twaalf uur, hinken achter enkele naakte paren aan. Door een gluurders gat te kijken merk ik pas hoeveel actie er is op de matrassen. Paren worden omringd door mannen. Ze laten zich bepotelen door tientallen handen. Dit schouwspel blijft heel de avond duren. Het is overduidelijk dat veel mannen en paren de afgelopen twee jaar dit hard hebben gemist.

Private Swingparties

Op de Vlaamse swingers-website B4 zagen we de afgelopen maanden een forse toename van WAP-feestjes. Deze werden tijdens de Corona epidemie nog steeds georganiseerd omdat de parenclubs toen op slot gingen. WAP-feestjes zijn privé avonden waarbij naast een flinke portie seks ook pillen en snuif wordt gebruikt. Het organiserend koppel maakt meestal gebruik van een snoezenruimte, waar alle activiteiten plaats vinden.

Nu zijn al deze privé feestjes niet altijd WAP gerelateerd. Er worden in het weekeinde ook feestjes georganiseerd waar géén gram coke wordt gebruikt. Sommigen huren een privé sauna om met de andere paren na binnenkomst naakt het verwarmd binnenzwembad in te duiken.

Privé Filmpjes

We gingen ook eens kijken op www.vlaamseporno.be. Ook hier viel het op dat er véél nieuwe films opstaan van privéfeesten én parenclubs. Hier krijg je een goed beeld wat er allemaal gebeurt Dit is gluren in deze unieke wereld dat voor velen verborgen is. Hier zie je live bij de Vlaamse paren thuis hoe zo’n feestje verloopt. Met een hele boel actie.. op de matrassen, het salon, etc.

Linda M.