100 days until we unite again at the Holy Grounds…

Tomorrowland 2022

Tomorrowland Winter keerde in 2022 terug met een spectaculaire editie van zijn winterfestival in Alpe d’Huez. De combinatie van het wondermooie skigebied en de magische podia van Tomorrowland hebben een enorme aantrek, want het festival was al na enkele weken volledig uitverkocht. 18.000 festivalgangers werden in de Franse Alpen verwelkomd tussen 19 en 26 maart.

Op de indrukwekkende affiche stonden de beste en meest vooraanstaande elektronische artiesten. Dj’s zoals Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V hebben de Alpen op hun grondvesten doen daveren. Festivalgangers genoten de hele dag van onvergetelijke optredens in de bergen. Deze waren toegankelijk voor voetgangers en niet-skiërs. Na zonsondergang werd de festivalervaring voortgezet in het skiresort. Om het feest tot de vroege uurtjes te laten doorgaan had Tomorrowland een gloednieuwe en overdekte en verwarmde Mainstage voorzien. Deze tent zat iedere avond afgeladen vol.