Tomorrowland bezoekers ongerust over hun bracelet en traesure case!

Op social media heerst er grote ongerustheid bij de festival bezoekers van Tomorrowland. Waar blijft mijn bracelet?

De treasure case waarin het armbandje wordt meegezonden naar de houder van een toegangsticket zorgt voor nodeloos veel onrust. Ieder jaar worden deze verzonden in de maand juni. Dit jaar loopt het uitleveren blijkbaar vertraging op. Veel vragen zich af of zij deze op tijd nog wel gaan ontvangen. Vooral buitenlandse bezoekers die over tien dagen naar Boom afzakken, maken zich grote zorgen.

Kopers van tickets op Viagogo, Marktplaats etc. zijn de grootste slachtoffers. Indien de koper niet het identiteitsbewijs kan voorleggen van de oorspronkelijke koper heb je in het slechtste geval kans dat je de toegang tot het festival wordt geweigerd. Omdat het festival bovendien cashless is, zal je uw pearls ter plaatse op het festival moeten opwaarderen. Neem Uw bankkaart mee!

Wat te doen bij niet ontvangst van je bracelet?

De organisatie heeft een al jaren een draaiboek voor iedere kassa medewerker. Voor ieder probleem bestaan er instructies. Zo konden we lezen dat na ID controle U een nieuwe bracelet ter plaatse ontvangt. Ons advies, kom tijdig naar de hoofdingang zo vermijd U lange wachtrijen.