Antwerpen ontvangt ‘People of Tomorrow’ en bouwt feestje op de Grote Markt.

Aan de vooravond van Tomorrowland, op donderdag 14, 21 en 28 juli, verwelkomt de stad Antwerpen opnieuw honderden ‘People of Tomorrow’. Het internationaal festivalgezelschap ontdekt dan de troeven van onze stad. Eindigen wordt er op 14 en 28 juli gedaan met een gratis feest op de Grote Markt dat voor iedereen toegankelijk is.

Aankomen via Het Steen, genieten van stoofvlees met frietjes, grote ogen trekken op het Conscienceplein en de Antwerpse skyline bewonderen via het reuzenrad: er wacht de People of Tomorrow een goedgevuld programma dat hen een sneak peek moet geven van wat Antwerpen allemaal te bieden heeft.

Het is niet voor het eerst dat Antwerpen het internationale festivalpubliek van Tomorrowland verwelkomt. Dat doet de stad in samenwerking met de organisatie van Tomorrowland. Zowel op 14 als op 28 juli eindigt die daguitstap aan de Grote Markt, waar de festivalgangers een voorsmaakje krijgen van wat hen de rest van het weekend te wachten staat: een stevige dj-set. Maar in dit geval live gebracht vanop het stadhuis. Het moet gezegd, daar kan zelfs het indrukwekkende hoofdpodium van het festival een puntje aan zuigen.

Dit feest is overigens gratis en toegankelijk voor iedereen die wil. Zo krijgen ook Antwerpenaren en andere bezoekers de kans om een voorproefje mee te pikken van de magie van Tomorrowland. Het feest duurt van 15u tot 18.30u. Nadien vertrekken de internationale bezoekers naar DreamVille, de camping van Tomorrowland waar ze samen met duizenden andere festivalgangers worden verwacht voor The Gathering, het openingsfeest.